Un individ fără permis conducea prin parcare cu un tânăr pe capotă

În data de 21 februarie, aproape de ora 20.00, polițiștii locali din Constanța au depistat în parcare  situată pe aleea Lebedei un autovehicul marca Volkswagen care se deplasa prin parcare cu un tânăr așezat pe capota mașinii.

„Față de cele constatate, procedând la verificarea conducătorului auto, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care a fost condus la sediul Direcției generale poliția locală Constanța.”, a anunțat Primăria Constanța.

După întocmirea actelor procedurale, persoana în cauză a fost predată Serviciului siguranță rutieră din cadrul IPJ Constanța în vederea continuării cercetărilor conform competențelor ce le revin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un străin aducea cocaină în Constanța prin intermediul unui serviciu poștal al Marii Britanii

joi feb. 22 , 2024
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane (una dintre ele fiind cetățean străin), în două cauze penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, respectiv trafic de droguri de mare risc […]

V-ar putea interesa și: