Un înger de fată a murit într-un accident auto. Familia e împietrită de durere

Un înger de fată, de numai 17 ani, şi-a pierdut viaţa în urma accidentului cumplit ce a avut loc aseară la Ovidiu, în timp ce alte patru persoane au ajuns la spital.

Duminică, 25 aprilie, în jurul orei 20.40, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Constanţa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, în oraşul Ovidiu.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani”, au spus reprezentanții IPJ Constanţa.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum şi vătămarea corporală uşoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum şi câte un pasager din fiecare autoturism). În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Conform martorilor, şoferul maşinii în care se afla tânăra a întors autoturismul pe linia continuă.

Familia şi toţi cei care au cunoscut-o pe Alexandra sunt în stare de şoc. Oamenii şi-au scris durerea prin mesaje postate pe Facebook.

„Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca in pace. Nu acceptam încă realitatea vrem sa credem ca e un coșmar urat din care ne trezim mai devreme sau mai târziu, ne-ai lăsat cu foc in inimi și durere in suflete”. „Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos, chip frumos, nu mai pot și nu-mi vine sa cred că este adevărat, nu am sa te uit toată viața mea”, au scris rudele Alexandrei.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.