Un judecător a murit după ce și-ar fi injectat benzină în venă

Un cunoscut judecător din Piteşti a murit seara trecută în timp ce era transferat la un spital din Capitală. Pe drum însă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat, scrie ObservatorNews.ro.

Magistratul Gabriel Apostol a ajuns pe 1 decembrie dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce şi-ar fi injectat benzină în vene. Starea lui s-a agravat, iar medicii au decis să fie transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti. Pe drum însă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

Momentan, nu se ştie de ce a apelat judecătorul la un asemenea gest. 


2 thoughts on “Un judecător a murit după ce și-ar fi injectat benzină în venă

  1. Nimeni nu întreabă cum a reușit sa se înțepe în vena, avea și calificare de asistent medical? Și asistentele medicale din spitale uneori se chinuie sa nimerească vena, el fără calificare în domeniu cum a reușit asta de unul singur?

  2. Nu crede nimeni că e sinucidere, a fost ajutat să își injecteze benzina in venă, căutați cine îi vroia binele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței, orașul cu cele mai scumpe beculețe de Crăciun: „Dacă toți am gândi cum să reducem consumul de energie, nu am mai alimenta armata lui Putin”

vin dec. 2 , 2022
Primarul Constanței, Vergil Chițac, PNL, a declarat recent, într-o rară conferință de presă, de ce este necesar să facem economie la energie. Acesta a precizat că factura la energie pe care a plătit-o Primăria Constanța anul trecut a fost de 10 milioane de lei. Anul acesta, din cauza creșterii prețurilor, […]

V-ar putea interesa și: