Un Lamborghini Gallardo pe străzile din Constanța

Pe străzile din Constanța vom putea vedea curând un Lamborghini.

Este vorba despre un model Gallardo, mai vechi, dar care costă spre 100.000 de euro.

Mașina a fost surprinsă ieri, cu numere roșii de Constanța, în curtea Registrului Auto Român, pentru omologare.

Lamborghini Gallardo este o mașină sport construită de Lamborghini din 2003 până în 2013. Este cel mai bine vândut model Lamborghini cu 14.022 de bucăți fabricate în cursul timpului.

În România sunt 22 de Lamborghini Aventador și 36 de Huracan, modele mai noi. Dacă vreți să știți câte super-mașini sunt înmatriculate în țară, puteți urmări clipul de mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Un Lamborghini Gallardo pe străzile din Constanța

  1. Gallardo gasesti si la €65-70k. Mai ales modele astea vechi de 10+ ani, pe care strainii le baga la casat. Avem noi pe strazi masini mult mai scumpe de atat. Vezi de exemplu cat costa un Q7, X5, A8 care sunt populare pe la noi. Un lamborghini pe strazile din Constanta este pura prostie. Chinui si masina si pe tine. Doar fite de 2 bani, pe care si le permite “fiul lui…”.

  2. si trebuie sa fim mindri de asta ? daca posesorul este potent financiar si cu taxele la zi …da ! dar ma indoiesc Nu ma pot mindri cu hotiile altora Pare invidie dar nu este ,pentru ca din masina aia luata cu bani negri am si eu dreptul la o piulita ca-i din banii care trebuiau sa ajunga indirect la mine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 300 de cazuri de covid în ultimele 24 de ore

Tue Aug 10 , 2021
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 312 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a […]