Un deputat liberal spune verde-n față: „Electoratul PNL așteaptă scuzele publice ale lui Dacian Cioloș și ale liderilor USR”

E posibilă o colaborare între PNL și USR? Un răspuns a oferit, marți seară, deputatul constănțean Marian Crușoveanu, PNL, care spune că, înainte de o „discuție onestă”, Dacian Cioloș trebuie să-și ceară scuze public.

„Liderul USR, Dacian Cioloș, are o misiune istorică, aceea de a construi o majoritate parlamentară și de a integra România în #spiralasuccesului. În urma consultărilor cu partidele politice, președintele României, #KlausIohannis, l-a desemnat prim-ministru pe liderul USR. Responsabilitatea sa este de a alcătui un guvern care va avea o susținere în Parlamentul României. În urma moțiunii de cenzură, 281 de parlamentari au votat ”pentru”, iar #GuvernulCîțu a fost demis. Conform acestei logici de vot, sunt 281 de parlamentari care ar putea susține un guvern condus de Dacian Cioloș.”, spune acesta.

Marian Crușoveanu subliniază că miniștrii USR au plecat de la guvernare, lansând o campanie de dezinformare puternică împotriva PNL, iar astăzi, liderul lor îi numește ”parteneri”.

„Acest #flipflop, aceste schimbări, după cum bate vântul, ale liderilor USR sunt total incorecte și reprezintă o bătaie de joc la adresa românilor și a alegătorilor PNL. Înainte de a avea o discuție onestă, aștept scuzele publice ale lui Dacian Cioloș și ale liderilor #USRConstanța, care au atacat, fără precedent, PNL. Aceste scuze trebuie adresate simpatizanților și alegătorilor PNL, pentru toate atacurile nefondate folosite în această perioadă.”, mai spune liberalul.

Marian Crușoveanu subliniază că este total inadmisibil să ai astfel de atitudini schimbătoare, să votezi moțiunea, să dărâmi guvernul în Parlament și să apari în scurt timp, să spui că PNL este un partener pentru guvernare. Mai spune că aceste scuze publice sunt un mod de a arăta că liderilor USR le pasă de ceea ce se întâmplă în România, iar criza politică pe care au amplificat-o este o responsabilitate care le revine.

„De la începutul crizei până astăzi, au fost lansate zeci de mesaje, public, de către conducerea USR, acuzând PNL de „blat” cu PSD și afirmând că PNDL 3 este o hoție, iar primarii, niște infractori. Acest mod mincinos de a ataca, în plan public, pentru ca apoi să vii și să spui că suntem ”parteneri”, arată că în această perioadă nu v-a păsat nici de criza sanitară, nici de scumpirile facturilor la energie, ci doar de scaunele călduțe.”, a punctat liberalul.

„În trecut, PNL a avut experiențe neplăcute cu Dacian Cioloș care a confirmat că este un #sofistautentic. După ce guvernul tehnocrat, numit și #GuvernulZero – condus de acesta alături de strategul lui #Dragnea#VasileDîncu – a plecat, a început să arunce cu pietre și să atace PNL din toate direcțiile. În momentul de față, ne aflăm într-o situație similară, cea în care, după ce au plecat de la guvernare, miniștrii USR Plus au atacat, pe toate căile, PNL, iar astăzi ne numesc ”parteneri”. Se subînțelege că PNL-iștii sunt buni doar când Dacian Cioloș are nevoie de susținere. În rest, este un partid vechi, cu penali și baroni locali.”, a mai spus acesta.

Concluzia liberalului:

„Înainte de orice discuție corectă, onorabilă, principială, electoratul PNL așteaptă scuzele publice ale lui Dacian Cioloș și ale liderilor USR.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vântul puternic a închis porturile

Wed Oct 13 , 2021
Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia au fost închise, miercuri dimineaţă, din cauza vântului puternic, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. „În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, începând cu ora 6,30, au fost oprite manevrele în porturile fluviale Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia”, se arată într-un […]
port constanța