Un magazin Profi, consulatul Turciei și o filială a BRD rămân temporar fără curent electric

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Compania anunță totuși că următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu arunca bradul de Crăciun la întâmplare. Polaris te ajută să o faci responsabil

vin ian. 6 , 2023
Dacă anul acesta ai achiziționat de Crăciun un brad natural, Polaris M Holding te anunță că te poți debarasa de el, în mod responsabil, la centrul de colectare deșeuri reciclabile. Centrul este situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A. Puteți obține detalii la număru de telefon: 0723 372 163. […]

V-ar putea interesa și: