Un marinar de nici 39 de ani a murit pe navă

Un marinar din Constanța a pierdut lupta cu viața la bordul navei, pe 1 decembrie. Se numea Voinea Emil Iulian și pe data de 21 decembrie 2021 ar fi împlinit 39 de ani. Era șef mecanic pe nava APL Singapur.

„În ziua decesului îi venise schimbul la navă și trebuia să plece acasă următorul port. La plecare din portul din Anglia nu a apărut la manevră și când l-au cautat la cabină, l-au găsit decedat în pat. La autopsia făcută în Anglia s-a declarat că a decedat din cauze necunoscute.”, spune un coleg, pe un grup de Facebook al marinarilor.

Familia nu poate afla multe lucruri de la companie, dar în schimb au aflat ca s-au mai repatriat încă 3 sau 4 colegi și ar dori să poată afla mai multe detalii despre ultimele sale zile din viață.

„Dacă pe grup se află și unul sau mai mulți dintre colegii lui de la navă, vă rog să mă contactați în privat să vă pot pune în legătură cu familia.”, spune acesta.

Grupul poate fi găsit AICI.

Informația decesului a fost confirmată pentru Constanța 100% de un prieten al victimei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UMC vă urează sărbători fericite!

sâm dec. 25 , 2021
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: