Un marinar ucrainean, căutat după ce a căzut peste bord

Un marinar de origine ucraineană este căutat după ce comandantul navei la bordul căreia se afla a informat Căpitania Portului Sulina despre dispariția sa astăzi dimineaţă în jurul orei 5.00. Ulterior, Căpitania Portului Sulina a informat serviciul MRCC din cadrul Autorităţii Navale Române.

Serviciul MRCC a alertat ARSVOM despre eveniment şi a solicitat intervenţia cu unitatea disponibilă de la Sulina. Totodată s-a solicitat asistenţă şi din partea Garzii de Coastă, iar acţiunile de căutare şi salvare se desfăşoara în acest moment cu 2 unităţi, în zona  Sf. Gheorghe.

Nava sub pavilion Ucraina se deplasa dinspre Portul  Eregli spre Portul Ismail când a fost observată absenţa marinarului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep, enervată de jurnaliștii care îi adresau întrebări: „Nu declar absolut nimic!”

sâm feb. 10 , 2024
​Simona Halep a revenit sâmbătă la București, după cele trei zile de audieri de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Lausanne, Elveția. Fosta lideră WTA a fost enervată de jurnaliști la aeroport. Dubla câștigătoare de Grand Slam a fost întrebată dacă este optimistă în privința verdictului pe care îl va […]

V-ar putea interesa și: