Un medic renumit spune că vrea să plece din Constanța, „oraș administrat de o turmă de incompetenți”

Imagine din trafic postată de medicul Adrian Barbu

Din ce în ce mai mulți constănțeni nu mai suportă modul deplorabil în care arată orașul și traficul absolut infernal.

Recent, un medic neurolog renumit, Adrian Barbu, a scris că tot ce își dorește de Crăciun este să plece din acest oraș condus de „o turmă de incompetenți”.

„All I want for Christmas is …să plec naibii din mizeria asta de oraș administrat de o turmă de incompetenți. Să ajungi sa te blochezi pe absolut orice strada din oraș, asta da performanță. Tomis, Lăpușneanu, Hasdeu, Soveja, Zmeurei, Tulcei…absolut peste tot…blocaje. Specialiștii în mobilitate urbană care au stabilit sensurile unice sunt deosebiți. Probabil aleși pe sprânceană din rândul clientelei politice. Sau doar incompetenți ….și atât!”, spune medicul.

Avem o singură precizare de făcut: specialiștii aceștia nu prea există.

Iată cum se circulă în zona Trocadero. De fapt, cum NU se circulă.

Vă recomandăm și: Dr. Florian Stoian: „Am fost mințiți și dezbinați, am acceptat și am sperat”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Un medic renumit spune că vrea să plece din Constanța, „oraș administrat de o turmă de incompetenți”

  1. are dreptate ! orasul nu a avut parte de la revolutie incoace decit de hoti si incompetenti dar asa a vrut constanteanul prin votul lui

  2. Subscriu
    Orasul arata jalnic
    Au inceput peste tot lucrari DIN VARA si nu au terminat nimic
    Administrata e TOTAL INCOMPETENTA. Dar de… Cand Primarul nu locuieste in Constanta, e normal sa nu ii pese

  3. Renumit prin ce? Toată lumea din CT știe ca cel mai bun medic e trenul spre București sau avionul spre Istanbul ssu Viena. Așa ca mai ușor cu pseudo-personalitățile din Constanta. In afara de Hagi și Halep in sport, nu prea existam …

  4. Gresit ! Doctore conducatorii sunt supercompetenti ,au realizat averi impresionante doar conducand TURMA de idioti ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie la conductele de termoficare

joi dec. 23 , 2021
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. Labirint, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si a încalzirii în zona Gară. Echipele de intervenție ale Societații Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei. Se estimează reînceperea […]

V-ar putea interesa și: