Un membru al trupei 3 Sud Est a fost la un pas de moarte

Un membru al trupei 3 Sud Est a fost la un pas de moarte din cauza Covid-19.

Mihai Budeanu, în vârstă de 45 de ani, a trecut prin clipe grele în perioada în care a avut boala. Interpretul s-a refăcut complet și s-a întors pe scenă. Spectacolele trupei sunt sold out, după doi ani de pandemie. Interpretul și colegii lui, Laurențiu și Viorel, au fost în America cu un turneu aniversar. Au trecut 25 de ani de când trupa s-a format.

„A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte. Acum sunt foarte bine, starea mea de sănătate e una foarte bună. Nu mi-a afectat vocea, din contră acum sună mult mai bine, merg la spectacole, înregistrez în studio, plămânii mei sunt la cota maximă. Publicul nostru ca de fiecare dată este dornic să ne vadă, sălile de spectacol arhipline, sold out peste tot, după 2 ani aproape de absență. Era de așteptat, mai ales că oamenii au fost vitregiți de această latură de a ieși în oraș cu prietenii la un restaurant, la un spectacol, în general de tot ce ține de distracție.”,a declarat pentru Mihai Budeanu pentru Fanatik.

„Pandemia pentru artiști nu a fost una benefică pentru că muzica în general e legată de oamenii care vin să te vadă live la spectacolele tale și faptul că nu am reușit să ne vedem în pandemie cu ei, din cauza restricțiilor a fost foarte greu.”, a mai declarat Mihai Budeanu.

Mihai este căsătorit cu iubita din liceu.

Mihai are 45 de ani și este căsătorit cu Emilia, iubita din liceu, din 2005. Cei doi au împreună doi copii, pe Ștefan și Sara. Artistul și soția lui formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident rutier pe strada Baba Novac din Constanța

Fri Apr 1 , 2022
Un accident rutier s-a produs, vineri dimineață, la intersecția dintre străzile Baba Novac și Constantin Bobescu din municipiul Constanța. Au fost implicate două autoturisme. Martorii spun că evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. La fața locului au ajuns trei echipaje ale poliției care au început cercetarea cazului. COMPLETARE. […]
accident-strada-baba-novac-constanta-2