VIDEO Un microbuz a luat foc într-o secție de poliție

Un microbuz aflat în incinta Secției 5 de Poliție din Constanța a luat foc, marți seară.

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu 10 pompieri din cadrul Detaşamentului Port.

Microbuzul care a luat foc nu aparține poliției.

Reprezentanții ISU Dobrogea au anunțat, la ora 20.43, că incendiul a fost lichidat.

COMPLETARE

Cauza probabila a incendiului este o flacără provenită de la o brichetă, spun cei de la IDU Dobrogea. Pimul material care a ars a foat unul textil. Pagube: un microbuz ars în proporție de 100%, o autoutilitară în proporție 70%, 5 autoturisme după cum urmează: 70%, 60%, 40%, 10% și 15%. A mai ars un autoturism civil în proporție de 40%. Mașinile de poliție care au luat foc erau scoase din uz.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajări în Valu lui Traian

mar iul. 2 , 2019
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Nu se decontează […]
angajari

V-ar putea interesa și: