Un militar și-a pierdut viața după mai multe zile de agonie

Un militar și-a pierdut viața după mai multe zile de agonie. Este vorba despre un bărbat care a fost rănit în accidentul rutier care a avut loc pe 6 iulie, la ieșire din localitatea Ovidiu. Bărbatul a decedat astăzi, în spital.

Avea numai 24 de ani și era militar în cadrul Forțelor Navale Române.

Reamintim că sâmbătă, 6 iulie, în jurul orei 16.00, un bărbat de 24 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe prima bandă, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu și ajungând la km. 195+ 500 m din cauza neatenției în conducere și a vitezei neadaptate la configurația drumului, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus, pe prima bandă, de către o femeie de 33 de ani.

Doi adulţi au fost transportaţi în stare gravă la spital, iar doi copii de 14 și 6 ani au suferit traumatisme de coloană cervicală, iar cea de-a cincea victimă, un adult, a suferit un traumatism membru inferior.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministrul Petre Daea, însoțit de Felix Stroe pe tot parcursul vizitei în Constanța

Thu Jul 11 , 2019
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat astăzi două obiective importante din județul Constanța. Pe tot parcursul vizitei, acesta a fost însoțit de Felix Stroe, președintele PSD Constanța. Este prima ieșire publică a lui Felix Stroe, care nu a ascuns că a avut probleme de sănătate destul de serioase în ultima […]