Un minor a folosit o armă cu bile în trafic, poliția l-a amendat

Fotografie cu rol ilustrativ

Pe 27 martie, în jurul orei 16.20, pe strada Unirii din municipiul Constanța, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că un minor a tras cu o armă, în urma șicanării în trafic cu un alt conducător auto.

IPJ Constanța a stabilit că este vorba despre un minor de 16 ani.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.
A fost identificată și ridicată, în vederea confiscării, arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o și pe care o deținea ilegal.
În urma audierilor, a rezultat faptul că minorul ar fi achiziționat ilegal arma, acesta fiind sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru achiziționarea ilegală a acesteia, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru portul, folosirea și transportul acesteia în alte condiții decât cele prevăzute de lege, precum și cu amendă în valoare de 145 lei, în baza O.U.G. 195/2002.

Notă: Într-o primă variantă a articolului, a apărut informația că arma este deținut legal. IPJ Constanța a revenit și a specificat că tânărul deținea ilegal arma. „În urma audierilor, a rezultat faptul că minorul ar fi achiziționat ilegal arma, acesta fiind sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru achiziționarea ilegală a acesteia, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru portul, folosirea și transportul acesteia în alte condiții decât cele prevăzute de lege, precum și cu amendă în valoare de 145 lei, în baza O.U.G. 195/2002.”, a precizat IPJ Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Un minor a folosit o armă cu bile în trafic, poliția l-a amendat

  1. Unde am ajuns ? Un minor DETINEA LEGAL o arma neletala ? Un minor conducea tot LEGAL pe drum public ? Tare de tot

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat a murit într-un incendiu în zona Abator din Constanța

mar mart. 28 , 2023
Tragedie în Constanța. Un bărbat a murit în urma unui incendiu care a izbucnit la o casă de pe Aleea Albăstrelelor, zona Abator, municipiul Constanța. Incendiul a izbucnit în jurul orei 07.00. ISU a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD și unul al […]

V-ar putea interesa și: