Un minor care plecase de acasă după o ceartă cu părinții a fost găsit de un jandarm într-o benzinărie

Marți, ora 6 dimineața. Daniel, un jandarm de la Gruparea Mobilă Constanța, se afla într-o benzinărie din cartierul Tomis Nord. Aflat in timpul liber, își cumpără câteva produse și se așează la o masă, alături de niște prieteni.

Câțiva metri mai în față, la o altă masă, a observat un tânăr singur, ce părea ușor dezorientat.

Cu puțin timp în urmă, Daniel văzuse anunțul transmis de colegi cu privire la dispariția de acasă a unui tânăr din Constanța.

Băiatul care se afla chiar în fața lui corespundea semnalmentelor transmise de autorități.

Daniel se ridică de la masa lui și merge lângă el. Îl întreabă cum îl cheamă și câți ani are. Andrei, 13 ani. Încep un dialog legat de școală, pentru a reuși să afle mai multe date despre el. L-a întrebat de ce este singur la acea oră, băiatul răspunzând că părinții știu despre el. Între timp, Daniel solicită prin mesaj ajutorul unui echipaj de jandarmi.

Când echipajul a sosit în benzinărie, Daniel i-a spus tânărului că este jandarm și că cei doi colegi ai săi vor avea grijă de el și îl vor duce acasă.

Andrei, un tânăr de 13 ani, fusese dat dispărut de către părinți pe data de 1 mai, in jurul orei 18.00. Copilul plecase de acasă, după o ceartă cu părinții. Aceștia erau extrem de îngrijorați, întrucât tânărul petrecuse întreaga noapte pe stradă.

Jandarmii l-au condus pe Andrei la sediul Poliției, acolo unde era așteptat de mama sa,  care a transmis o scrisoare de mulțumire pentru jandarmii care i-au adus băiatul acasă, în siguranță.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tunelul Anghel Saligny, mai aproape de redeschidere

mar mai 2 , 2023
Tunelul Anghel Saligny, primul tunel feroviar urban din România, este mai aproape de redeschidere. A fost semnat contractul de atribuire „Reabilitarea și electrificarea liniei CF 816 Palas – Port A, consolidare tunel km. 224+670 – 225+160 pentru a asigura al doilea acces feroviar în Portul Constanța – expertiză și DALI“. […]

V-ar putea interesa și: