Un minor de 15 ani voia să vândă o pușcă neletală

La data de 20 martie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un minor care intenționa să vândă o armă deținută ilegal.

Din cercetări a reieșit faptul că minorul, de 15 ani,  ar fi deținut ilegal o pușcă neletală, cu aer comprimat, de calibrul 4,5 mm, supusă autorizării, și intenționa să o comercializeze unei alte persoane.

„Minorul a fost identificat în municipiul Medgidia, asupra sa fiind găsite și ridicate arma în cauză și muniția specifică acesteia, respectiv peste 200 de proiectile metalice.”, au declarat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Catering cu mâncare expirată pentru elevi din București și Giurgiu

mar mart. 21 , 2023
În urma primirii unei sesizări de la un consumator, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Municipiul București (CPCMB) a desfășurat o acțiune de control la operatorul economic Stancu Flavius Cristian Întreprindere Individuală, cu sediul în sectorul 1 al Capitalei, care realizează servicii de catering pentru copiii din 12 unități de învățământ și […]

V-ar putea interesa și: