Un minor, internat într-un centru educativ pentru trafic internațional de droguri de mare risc

Fotografie cu rol ilustrativ

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că, la data de 8 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un minor, de 17 ani, față de care Tribunalul Constanța a dispus măsura educativă privativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 9 luni.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

Minorul a fost condus la Centrul Educativ Târgu Ocna.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tomis Nord nu va avea căldură în apartamente la parametri până pe 21 decembrie

sâm dec. 9 , 2023
Locuitorii din cartierul Tomis Nord, Constanța, racordați la sistemul centralizat de încălzire nu au căldură în apartamente așa cum trebuie. Și asta de când s-a reluat furnizarea agentului termic. Am scris despre această problemă, am cerut un punct de vedere directorului Termoficare Constanța SRL, Liviu Popa, dar acesta a preferat […]

V-ar putea interesa și: