Un motociclist a murit într-un accident pe Transalpina

Un motociclist a decedat într-un accident produs sâmbătă pe DN 67C – Transalpina, pe raza localităţii Mărtinie, comuna Şugag.

Victima este un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor, care, potrivit Poliţiei, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 68 de ani.

„În urma accidentului rutier, motociclistul a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit pentru acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 67C, pe raza localităţii Mărtinie – Şugag, în care era implicat un motociclist.

„Concomitent cu echipajul SMURD B2 a fost alertat şi echipajul elicopterului SMURD Târgu Mureş, care au acţionat împreună pentru resuscitarea cardio-pulmonară. Din nefericire (…), din cauza faptului că motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a fost declarat decesul, a transmis Radu Botezan.

În urma accidentului, traficul a fost blocat în zonă pe ambele sensuri două ore, după care circulaţia s-a reluat alternativ, pe o bandă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Dacă l-ați votat pe Mazăre, nu vă mai plângeți de trafic

Sat Jun 26 , 2021
Traficul în Constanța a devenit un coșmar. Deciziile de instituire de noi sensuri giratorii și sensuri unice au pus capac unei stări de fapt începută cu mult timp în urmă. Pe vremea lui Radu Mazăre. Dacă l-ați votat, cel puțin o dată, nu vă mai plângeți de trafic, pentru că, […]
În Constanța, tramvaiele au fost desființate prima dată de Armata Roșie, a doua oară de Radu Mazăre