Un nou maraton al vaccinării la Constanța

În orașul Constanța se organizează un nou maraton al vaccinării împotriva covid-19, un nou pas pentru a reveni la viața normală.

Orice persoană, constănțean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson& Johnson.

Acțiunea este posibilă cu sprijinul a 2 centre comerciale importante din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării:

  • VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220) – în perioada 28 -30 mai
  • City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C) – 28 mai – 01 iunie

Programul centrelor de vaccinare este: 10:00-20:00.

Personalul medical (un medic, doi asistenți medicali și un registrator) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, cu sprijinul City Park Mall.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Apel COVID-19.2 : AUF lansează un nou apel dotat cu un fond excepțional de un milion de euro

Thu May 27 , 2021
Agenția Universitară a Francofoniei (AUF), fidelă valorilor sale de solidaritate și împărtășire, lansează un al doilea apel COVID­-19 destinat echipelor de tineri cercetători coordonând proiecte în sprijinul țărilor din Sud. În 2020, lansarea primului apel internațional la proiecte în vederea susținerii, în cadrul instituțiilor sale membre, a inițiativelor studenților, elevilor […]