Un nou maraton al vaccinării la Constanța

În orașul Constanța se organizează un nou maraton al vaccinării împotriva covid-19, un nou pas pentru a reveni la viața normală.

Orice persoană, constănțean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson& Johnson.

Acțiunea este posibilă cu sprijinul a 2 centre comerciale importante din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării:

  • VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220) – în perioada 28 -30 mai
  • City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C) – 28 mai – 01 iunie

Programul centrelor de vaccinare este: 10:00-20:00.

Personalul medical (un medic, doi asistenți medicali și un registrator) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, cu sprijinul City Park Mall.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apel COVID-19.2 : AUF lansează un nou apel dotat cu un fond excepțional de un milion de euro

joi mai 27 , 2021
Agenția Universitară a Francofoniei (AUF), fidelă valorilor sale de solidaritate și împărtășire, lansează un al doilea apel COVID­-19 destinat echipelor de tineri cercetători coordonând proiecte în sprijinul țărilor din Sud. În 2020, lansarea primului apel internațional la proiecte în vederea susținerii, în cadrul instituțiilor sale membre, a inițiativelor studenților, elevilor […]

V-ar putea interesa și: