Un nou rezervor de oxigen la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța a extins instalația de oxigen la încă două saloane, iar în acest moment se lucrează la prelungirea sistemului la fiecare pat de pe toate secțiile.

Unitatea medicală dispune de un nou rezervor de oxigen cu o capacitate de 11.000 de litri care permite astfel prelungirea instalației și la saloanele din afara secției de Terapie Intensivă.

Rezervorul este încărcat cu oxigen medicinal, de puritate 99,9%, avizat de Ministerul Sănătății și este monitorizat de o firmă specializată care asigură reîncărcarea ori de câte ori este nevoie.

„Formele grave ale infecției cu virusul Covid-19 sunt cauzate de pneumonii și pentru aceasta, pacienții au nevoie de oxigen. Instalația de oxigen este foarte importantă, esențială în tratamentul acestor bolnavi, de aceea o extindem în afara secției de terapie intensivă, adică în tot spitalul”.

Dr. Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

Primăria Constanța mulțumește tuturor celor care au răspuns apelului municipalității și s-au implicat în activitatea de transport, instalare și conectare a dispozitivului de mare capacitate din spitalul nostru.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding angajează inspector de calitate

vin apr. 10 , 2020
Polaris M Holding angajează un inspector de calitate. Locul de muncă este disponibil în municipiul Constanța, în cadrul departamentului comercial al companiei. Cerințe: studii medii și permis auto categoria B. RELATII LA TELEFON (De luni până vineri, între orele 8.00-16.00):0241.548700, 0241.548711. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News. Conținutul […]
polaris

V-ar putea interesa și: