Un polițist a fost călcat cu mașina de un șofer care parcase neregulamentar și pusese avariile VIDEO

Un poliţist a fost lovit violent, cu maşina, de un şofer care a staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord, a anunţat Sindicatul Europol, sâmbătă, pe Facebook.

„Poliţist lovit violent de un şofer. Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul „avarii”, a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a „suportat” critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, a semnalat Europol.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul faptei şi se află în custodia poliţiei. Încadrarea juridică a acestei fapte fiind „tentativă de omor”.

Europol a postat şi un filmuleţ de la o cameră de supraveghere cu momentul în care poliţistul este lovit de autoturismul care pleacă brusc.

COMPLETARE 29 noiembrie

Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist care a vrut să îl legitimeze, în zona Gării de Nord din Capitală, a fost lăsat în libertate, anunţă Sindicatul Europol, care comentează că ”se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist” şi susţine că autorul faptei ”este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, iar sâmbătă seară au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist.

„Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituţiei nu îi pasă”, a transmis sâmbătă seară sindicatul poliţiştilor.

De asemenea, ei susţin că „individul care a dat cu autoturismul peste poliţist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului şi că au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist.

„Nu vom tolera aşa ceva! Aviz amatorilor!”, avertizează sindicaliştii.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Marea Britanie va începe vaccinarea anti covid-19 pe 7 decembrie

Sat Nov 28 , 2020
Marea Britanie va aproba săptămâna viitoare vaccinul pentru Covid-19 dezvoltat de Pfizer şi BioNTech, iar livrările vor începe în câteva ore de la autorizarea acestuia, a relatat sâmbătă publicaţia Financial Times, citată de Reuters. Primele imunizări cu vaccinul creat de Pfizer şi BioNTech vor avea loc începând cu 7 decembrie, […]
vaccin covid