Un polițist din Sibiu a fost prins la furat din magazin de un agent de pază

Un poliţist din Sibiu este cercetat pentru furt după ce un agent de pază al unui magazin din Şelimbăr a reclamat că l-a prins când încerca să plece fără să plătească produse în valoare de 52 de lei. Poliţistul, care se afla în timpul liber la momentul incidentului, este cercetat şi disciplinar.

Poliţia Judeţeană Sibiu a anunţat, joi seară, că sesizarea a fost făcută în 31 mai, de către agentul de pază al unei societăţi comerciale din localitatea Şelimbăr. Acesta a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei.

 Acolo au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, care au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber.

 „La nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Sibiu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Iroi laspusits”, romanul Corneliei Golna cu și despre aromâni, a fost lansat în Constanța FOTO VIDEO

Fri Jun 3 , 2022
Dupa doi ani de asteptare, a sosit timpul ca romanul Corneliei Golna cu si despre aromani, „Iroi laspusits”, să vină în contact direct, nu doar online, cu publicul cititor (traducerea in aromână a Mariei Bara a apărut la începutul anului 2020). Prezentarea a avut loc la Muzeul de Arta din […]