Un polițist riscă să rămână cu sechele pe viață, după ce s-a accidentat în mașina de serviciu. „Coșciug pe roți”, spun colegii săi

accident politist

Un polițist din Constanța riscă să rămână cu sechele pe viață, după ce s-a accidentat, azi, în mașina de serviciu.

Un „coșciug pe roți”, spun colegii săi despre mașină.

În fapt, este vorba despre o Dacie Logan cu sute de mii de kilometri la bord.

„Accidentul rutier a avut loc pe DJ 223. Conducătorul auto, agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Seimeni, în vârstă de 48 de ani, se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenție 112. Acesta a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Sindicaliștii sunt însă revoltați.

„Astăzi, la protestul sindicaliștilor din Penitenciarul Poarta Albă, aminteam faptul ca ne-am saturat de “cosciugele pe patru roti”- renumitele “autospeciale” vechi de 10-12 ani care, in medie, au peste 250.000 km parcurși. Iată ca denumirea de “cosciug pe patru roti” isi spune cuvântul. La aceasta ora, un coleg al nostru din cadrul Secției 6 Politie Rurala Cernavodă, care se deplasa la o intervenție, este in intervenție chirurgicala, riscând să rămână cu sechele pe viață.”, spune Vasile Zelca, liderul de sindicat al polițiștilor constănțeni.

Accidentul a avut loc duminică seara.

„Incompetenta tuturor guvernelor si a miniștrilor care au condus si conduc acest minister, isi face din nou văzută fața hâdă si își ia partea leului, dar nu din rândul acestor incompetenți, ci din randul celor care muncesc si se străduiesc din răsputeri sa își facă datoria. Daca aceasta autospeciala (îmi vine sa rad la auzindu-ma folosind acest cuvânt pompos, dar nu-mi permit dat fiind situația de față), scuze, dacă aceasta “TARGA” ar fi avut airbag-uri, poate ca al nostru coleg ar fi fost mai bine acum. Cert este ca, la cata incompetenta exista în “stratosfera” care se mai numește si MAI, sunt aproape convins ca va mai curge mult sânge de polițist pana cand cineva va catadicsi sa aducă situația noastră, a polițiștilor, la stadiu de NORMAL. MULȚUMIM vremelnicului ministru Carmen Dan pentru “siguranța” ce-o asigura angajaților din subordine!”, a mai transmis Vasile Zelca.

SNPPC BT IPJ Constanta face o propunere doamna ministru:

„FOLOSIȚI DUMNEAVOASTRĂ LA DEPLASĂRI O “AUTOSPECIALĂ” DIN 2005-2006 , RUGINITĂ ȘI CU VREO 2500000 KM, ȘI VEDEȚI CUM VA DESCURCAȚI!”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO Picături de istorie, spectacolul care a adus la viață poveștile Tomisului antic

Mon Sep 17 , 2018
Spectacolul „Picături de istorie”, care a avut loc sâmbătă seara, în centrul vechi al Constanței, a adus la viață o parte din poveștile Tomisului Antic. Aproximativ 500 de oameni, care au urmat-o ascultători pe Tomis, „ghidul” periplului cultural-istoric, au plâns împreună cu Cecilia Artemisa și Perinthos, au sperat împreună cu […]
Picaturi de istorie - comunicat presa posteveniment (3)

V-ar putea interesa și: