Un polonez a venit în vacanță în Mangalia, unde a murit înecat

inecat
Fotografie cu caracter demonstrativ

Un turist polonez a murit înecat în Mangalia, în acestă după-amiază.

Bărbatul de 50 de ani a intrat în apă alături de alte două persoane. Salvamarii au încercat să le atragă atenția că marea este periculoasă, dar în zadar. Aceștia nu au mai putut ajunge la țărm, iar salvamarii le-au sărit în ajutor.

Toți trei au fost scoși din apă, iar medicii care sosiseră la fața locului le-au acordat primul ajutor. Doi dintre ei erau în stare bună și au fost transportați cu ambulanța la spital. Cel de-al treilea era în stop cardiac. Manevrele de resuscitare au eșuat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comisarii Protecției Consumatorilor au găsit dezastru în zona în care are loc Neversea

vin iul. 7 , 2017
Comisarii de la Protecția Consumatorilor au efectuat actiuni de control la operatorii economici ce desfasoara activitate de alimentatie publica sau presteaza servicii de cazare in zona penisulara si pe plaja Modern. Neoficial, controalele l-ar fi enervat pe viceprimarul Constantei, Dumitru Babu, care ar fi declarat ca astfel „ii strica festivalul”. […]

V-ar putea interesa și: