Un preot a fost prins în timp de întreţinea acte sexuale cu un adolescent de 16 ani, dintr-un centru de plasament

catuse

Un preot din Videle, judeţul Teleorman, a fost reţinut după ce a fost prins în timp de întreţinea acte sexuale cu un adolescent de 16 ani, dintr-un centru de plasament, surse judiciare susţinând că el îl plătise pe tânăr pentru relaţiile intime. BOR a anunţat că preotul avea suspendat dreptul de a sluji şi că el va fi caterisit.

Preotul din cadrul Episcopiei Alexandriei a fost prins într-un imobil din Bucureşti în timp ce avea relaţii intime cu un tânăr de 16 ani, internat într-un centru social. Surse judiciare afirmă că preotul obişnuia să întreţină acte sexuale cu tânărul pe care îl plătea pentru a fi de acord cu aceste relaţii.

Preotul a fost reţinut urmând ca anchetatorii să decidă ce măsuri preventive propun pe numele său. 

Oficialii BOR au anunţat că el va fi caterisit, aceasta fiind sancţiunea cea mai drastică ce poate fi aplicată pentru abateri disciplinare, şi că avea suspendat dreptul de a sluji.

Decizia fusese luată în contextul în care preotul este implicat într-un alt dosar penal, de şantaj. El era şantajat de mai mulţi bărbaţi care îl ameninţau că vor face publice imagini compromiţătoare în care apare şi care astfel au reuşit să obţină de la el suma de 300.000 de lei.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Noi măsuri și acțiuni pentru facilitarea accesului la vaccinare

Tue Apr 27 , 2021
Guvernul România a anunțat noi măsuri și acțiuni pentru facilitarea accesului la vaccinare. Este vorba despre: posibilitatea efectuării celei de-a doua doze de vaccin într-un centru diferit față de cel în care s-a făcut prima doză, în funcție de disponibilitatea locurilor și cu minim 72 de ore înainte de programare […]
vaccinare-covid-constanta-25