Un preot bolnav de cancer, profesor la Universitatea Ovidius, are nevoie de ajutor

Universitatea Ovidius din Constanța a lansat, astăzi, un apel de susținere și de solidaritate față de unui din profesorii săi, bolnav de cancer.

Preotul Bălan Corneliu Dragoș (39 de ani), conferențiar titular la Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Ovidius”, a fost diagnosticat, anul trecut, cu cancer rinofaringian, pe care l-a tratat cu chimio și radioterapie.

„Rezultatele păreau pozitive. Totuși, în urmă cu câteva luni, după noi investigații, s-a descoperit o tumoră malignă în sinusul cavernos, o zonă extrem de sensibilă și imposibil de operat prin metoda clasică. În aceste condiții, după ce mai multe clinici din străinătate și-au declinat competența, a apărut o posibilitate de operație minim invazivă, cu laser, la o clinică din Bonn, Germania, însă costurile nu sunt deloc mici: 62.800 de euro. În acest sens, considerăm că un ajutor din partea noastră, cât de mic, poate contribui pentru completarea sumei și, în final, pentru a-i reda o viață normală alături de cei dragi. Vă mulțumim anticipat!”, a anunțat universitatea.

Pentru donații contul este RO65BRDE140SV22075721400, deschis pe numele Corneliu Dragos Balan.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trei fântâni arteziene din Constanța au fost repuse în funcțiune FOTO

Thu Jul 30 , 2020
Fântânile arteziene de pe faleza Cazino din Constanța, piațeta Cazino Mamaia și parcul Arheologic au fost repuse în funcțiune zilele trecute. Odată cu ele au fost animate zonele în care acestea funcționează. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.