Un preot din Constanța susține că o tânără, bolnavă de cancer în stadiu terminal, s-a vindecat după ce i-a citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan pe cap

Preotul Ioan Istrati. Sursă foto: Facebook
Preotul Ioan Istrati. Sursă foto: Facebook

Preotul Ioan Istrati din Constanța, paroh al Bisericii Sfântul Nicolae a scris, pe pagina sa de Facebook, unde strânge mii de like-uri, că o tânără, bolnavă de cancer în stadiu terminal, s-a vindecat după ce i-a citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan pe cap.

În ianuarie, acesta susținea că un copil care nu avea inimă în pântecele mamei s-a născut sănătos datorită rugăciunii.

Iată întâmplare pe care a povestit-o astăzi:

„V-am scris acum vreun an despre o fată căsătorită, cu formațiuni canceroase in interiorul craniului care apăsau pe creier. Mai avea – după spusa doctorilor – câteva luni de trăit. Fata a plâns disperată și s-a rugat mult. Într-o noapte a visat un tânăr mlădios și sfios care i-a spus: de ce nu citești rugăciunea mea? Fata l-a întrebat: ce rugăciune ai tu, că ești tânăr.

El i-a răspuns: Eu sunt Ioan și umblu pe la paturile bolnavilor, ajut bebeluși să poată vorbi, dăruiesc darul nașterii tinerelor femei care nu pot avea bebeluși.

Fata s-a trezit și a început să se roage mult Sfântului Ioan Rusul. În fiecare zi. M-a sunat și a venit de la 400 de km, la noi la Biserică unde i-am citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan pe cap.

După multe rugăciuni, fiind în spital, a venit noaptea asistenta șefă bosumflată să îi facă analize, că așa a zis doctorul. Acesta l-a visat pe Sfântul Ioan care i-a poruncit să facă din nou analizele, că fata s-a vindecat. Ceea ce s-a întâmplat.

După un an în care fata n-a mai avut absolut nimic, mi-a scris iar cu mii de lacrimi. Are iar dureri de cap mari. A mers la analize. Markerii tumorali sunt iar foarte mari. Doctorii i-au zis că a recidivat cancerul cranian.

M-a lovit cu un baros în cap. Mi-am înghițit lacrimile. Cum așa? Unde am greșit? Sfântul Ioan Rusul nu face minuni doar pentru un an. Și apoi moartea.

I-am scris fetei să se roage Sfântului Ioan. I-am zis: o să îl rog și eu să se ocupe de caz. O zi n-am fost bun de nimic.

Recomandare: Teoria dificultății dezirabile. Povestea doctorului care s-a luptat cu leucemia la copii

Fata îmi scrie tot mai deznădăjduită. Markerii tumorali erau enormi. Doctorii i-au dat o lună de viață. Mi-a zis:

Părintele meu, nu vreau să mor. Rugați-vă la toți sfinții. Pentru mine nu mai e decât un singur lucru: moartea.

I-am zis: Dumnezeu poate să facă din vestirea morții vestire de viață.

Plângea atât de tare la telefon, că nu mai înțelegeam nimic din ce spunea. Eram doar acolo în suferința ei gigantică, neputincios, inutil.

M-am rugat pentru ea. Și totuși. Sfântul Ioan care s-a arătat doctorului a zis clar: E vindecată. Sfântul Ioan nu poate minți.

M-a străfulgerat o idee. Am sunat-o pe fată. „Mergi și fă rmn, ct, toate analizele, că nu e spre moarte. Sfântul nostru iubit nu poate minți”.

S-a dus fata. Îndoită. Nu mai credea nimic. Mi-a zis distrusă: mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul de un an de viață. Și a închis.

A doua zi mă sună: părinte!!!!

Markerii tumorali erau enormi pentru că sunt însărcinată. De asta mă durea capul. Ați zis că vestirea de moarte va fi o vestire a vieții. Va fi un bebeluș!

Am mulțumit cu lacrimi Sfântului.

Sfântul Ioan nu poate minți.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce diferențe sunt între șefii porturilor Constanța și Rotterdam

lun feb. 12 , 2024
Pe 9 februarie, Ministerul Transporturilor a numit un nou director general pentru Compania Națională Administrația Porturilor Maritime. Portul Constanța este condus acum de Mihai Teodorescu. Cu câteva zile înainte, în Portul Rotterdam din Olanda a fost numit un nou CEO, Boudewijn Siemons. Pentru că în spațiul public se compară deseori […]

V-ar putea interesa și: