Un primar a fost omorât în bătaie de un consilier local

Un conflict între aleşii unei comune din judeţul Braşov s-a încheiat cu o crimă. Primarul din Jibert a fost omorât în bătaie de un consilier local. Băuţi bine, cei doi au început să se certe, şi se pare că motivul disputei ar fi fost numărul de ferme pe care fiecare le deţine în zonă. Aşa s-a ajuns la bătaia la care ar fi fost martor chiar şi viceprimarul comunei. Edilul a fost în comă timp de câteva zile, iar azi-noapte a fost declarat decesul. 

Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de 24 martie, după o petrecere ocazionată de învestirea în funcţie a unui nou consilier local din comună. Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 23:00 ar fi izbucnit un conflict între cei doi. Consilierul l-a lovit pe edil cu pumnul în zona feţei. Acesta din urmă a căzut la pământ apoi au urmat alte două lovituri foarte puternice cu picioarele în zona abdominală.

Primarul a suferit o perforaţie în zona intestinului gros, care nu a fost depistată la timp şi a condus la moartea lui. Ancheta a fost preluată  de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, iar consilierul local a fost reţinut şi este cercetat penal.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prins în timp ce fura 11 saci cu cereale

Fri Apr 1 , 2022
Astăzi, polițiștii locali aflați în executarea atribuțiilor de serviciu au surprins în flagrant pe strada Pandurului din cartierul Km 5 o persoană care a sustras 11 saci cu cereale dintr-un vagon de tren. În urma verificărilor, s-a întocmit proces verbal de depistare a infracțiunii flagrante, conform art.12 din Legea 155/2010 […]
furt