Un profesor de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” are coronavirus

academia mircea

Un profesor la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a fost infectat cu coronavirus, după ce a fost testat pozitiv.

Acesta este contact al soției senatorului Vergil Chițac, scrie antena3.ro. 

„Bună seara. Am o veste proastă și voiam să o auziți de la mine, și nu prin intermediari. Doamna Simona C. , lucrează în compartimentul meu. Vineri a fost și ea confirmată cu infectarea cu virusul corona.

De vineri, toți colegii am intrat în autoizolare, la domiciliu, cu toată familia. Duminică seară, mie mi-a crescut temperatura la 38,5, iar astăzi de dimineață am sunat la 112. M-au dus la spital și mi-au făcut testul.

Din păcate, și eu sunt pozitiv. Deoarece am intrat în contact direct cu voi, vă rog să vă monitorizați temperatura, iar dacă urcă peste 38, să sunați la 112.

Îmi pare rău pentru situația creată și sper să nu aveți probleme”, a scris profesorul în postarea de pe Facebook.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

În loc să stea acasă, au condus fără permis sau beți turtă

Tue Mar 17 , 2020
Două persoane din Constanța nu au respectat indicațiile specialiștilor și nu au stat acasă. Dimpotrivă, au condus fără permis sau sub influența alcoolului. La data de 16 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Poporului […]