Un rănit în explozia de la Petromidia acuză KMG International de minciună. „Să vă fie rușine!”

Zaim Laurențiu (dreapta). Sursă foto: Constanța 100%, Facebook

Grupul de comunicare al KMG International, care deține rafinăria Petromidia, a anunțat că unul din cei răniți în explozia de la rafinăria Petromidia „se recuperează rapid”. Tânărul spune însă că de-abia se poate da jos din pat să meargă la toaletă, și asta cu ajutorul asistentelor.

„Cu sprijinul autorităților și în acord cu dorința familiilor, compania depune, în continuare, toate eforturile pentru transferul rapid al celor doi colegi internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” către o clinică de specialitate din străinătate. Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. În această dimineață, s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer. Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid după intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare. Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet.”, spun cei de la KMG Internațional.

Iată răspunsul tânărului de 27 de ani, Zaim Laurențiu, postat pe pagina sa de Facebook:

„Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia ma pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari si ajutor din partea asistentelor) , sa merg pana la toaletă și ei deja ofera informații că imi revin foarte repede și mai am putin și joc si fotbal. O fractura de os nu se repara in 4 zile. Să va fie rușine !!! Semnat tânărul de 27 de ani.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Patronul de la NUBA are probleme cu Clotilde Armand

Sun Jul 4 , 2021
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că în ultimele şapte zile au fost demontate 17 panouri publicitate montate ilegal în Sectorul 1 care aparţin firmei Euromedia, deținută de proprietarului clubului de fițe Nuba din Mamaia. Ea a adăugat că această acţiune va continua. „Continuăm să desfiinţăm panourile publicitare montate […]
Alexandru Ștefan Nanu

V-ar putea interesa și: