Un român a plătit 15.000 de lei pentru a închiria de la primărie un loc de parcare timp de un an

Un român a oferit o sumă-record pentru un loc de parcare în Drobeta Turnu Severin.

Locul de parcare se află în zona Crihala Nord, iar un cetățean a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 lei, echivalentul a 3.000 euro, scrie presa locală.

Decizia acestuia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în respectiva parcare, în urma licitației, au mai rămas locuri libere.

Abonamentul este valabil un an, iar severineanul a achitat către Direcția de Patrimoniu a Primăriei Severin, suma licitată.

Conform regulamentului în vigoare, anul viitor, suma pentru acest loc de parcare va rămâne aceeași și anul viitor, o modificare a sumei putând fi realizată abia în 2025.

Aceasta este ce mai mare sumă plătită de un cetățean de când se organizează licitații publice pentru parcările de reședință. 

În aceeași parcare, au mai fost licitate alte două locuri de parcare la sumele de 10.000 lei, respectiv 5.000 lei. În mod normal, licitația pentru un loc de parcare pornește de la suma de 150 lei/an. 

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat public faptul că, în opinia sa, locurile de parcare rezidențiale trebuie scoase la licitație. Detalii AICI. În Constanța se aplică sistemul impus de Radu Mazăre: primul venit, primul servit.

V-ar putea interesa și:

Instanța a stabilit că primăria nu este obligată să vă ofere locuri de parcare

Parcările din Bruges și minciunile primarului Constanței


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost inaugurat Memorialul „Ivan Patzaichin“

vin sept. 8 , 2023
Pe 8 septembrie a avut loc deschiderea oficială a Ivan Patzaichin Fest – Rowmania, eveniment în cadrul căruia a fost inaugurat, oficial, complexul arhitectonic ce le va reaminti tulcenilor, dar și turiștilor, despre cel care a fost multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin. Memorialul „Ivan Patzaichin“, amplasat pe faleza municipiului Tulcea, […]

V-ar putea interesa și: