Un român care trăiește în Germania și-a blestemat zilele când a fost nevoit să folosească toaleta acvariului din Constanța. „S-a dovedit a fi un gândac de treabă”

Un român care trăiește într-un oraș din Germania a avut o experiență care l-a umplut de mâhnire în Constanța. Turistul a împărtășit-o pe Facebook, unde a postat fotografii și clipuri video.

După ce a vizitat Acvariul, a avut nevoie să se ducă la toaletă. Oriunde în lumea civilizată, acest lucru nu ar trebui să fie un lucru traumatizant. Nu și în Constanța.

„Doresc sa impartasesc cu voi sentimentul de rusine si mahnire pe care l-am avut in urma cu cateva zile.

Am fost acum 2 zile la Acvariul situat pe faleza Cazinoului din Constanta, impreuna cu familia.

Am platit taxa de intrare, am vizitat ce e de vizitat ( ce era si acum 10-15 ani , dar nu conteaza) atat se poate… no comment. Doar ca la iesire am simtit nevoia sa merg la toaleta, pentru a-mi satisface nevoile fiziologice :)) PROASTA ALEGERE.

Va voi descrie pe scurt peisajul romanesco- dramatico-fantasmagoric :

-a trebuit sa mai platesc o taxa de 2 lei (pentru o toaleta de 2 lei… vorba romaneasca ) cu toate ca platisem deja o taxa pentru a vizita acvariul.

– inca de la intrare in toaleta am fost informat de o inscriptie sa am o oarecare atentie la cap, intrucat intrarea nu era prevazuta cu o inaltime mai mare de 1,70 m ( pe semne ca „oamenii erau mai scunzi inainte“ )

– facand primii pasi pe holul toaletei am fost intampinat de un buchet de mirosuri, incununat de o umiditate sporita.

– in zona pisoarelor erau cu atentie depozitate armele curateniei. Putin cam invechita tehnica in opinia mea …

– la wc am avut ocazia unica sa am parte de cateva minute de chimie si biologie.

Aici am vazut ce reactie chimica are vopseaua de pe usa in contact umiditatea sporita (in timp si spatiu) cum se desprind moleculele de vopsea pe pe usa de aluminiu… mirosul de clor imi irita mucoasa nazala, ochii ma usturau putin. Dar ce nu facem noi pentru stiinta si dezvoltare?

La biologie?

Mi-am facut si un prieten, recunosc ca la inceput am fost temator. S-a dovedit a fi un gandac de treaba, linistit si fara intentii meschine. Mi-a povestit ca nu prea ii plac conditiile, dar na asta e viata. Eu i-am spus ca il inteleg si ca o sa am grija sa va povestesc si voua cele intamplate.

Deznodământ-ul :

La final am inteles de ce, cum si in ce fel.

Am intalnit-o pe EA, regina curateniei, era EA, in toata splendoarea Ei… femeia struto-brontozaur.

Nu am indraznit sa schitez vreun semn de nemultumire, deoarece imi era frica ca ma poate manca. Asa ca mi-am continuat deplasarea rectilinie uniforma. Apropo, nu am primit bon fiscal pe taxa de 2 lei ( are si ea combinatiile ei, sunt invidios) – „detalii pentru saraci“

Va salut!”

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce îi sfătuiește pe tineri Andreea Ysabela Truțescu, șefa promoției 2022 a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale VIDEO

Wed Aug 10 , 2022
Maistru militar clasa a V-a Andreea Ysabela Truțescu este șefa promoției 2022 „Încoronarea de la Alba Iulia – 100” a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. La doar 21 de ani, proaspăt absolventa mărturisește că și-a găsit adevărata vocație în haina militară. Ce îi sfătuiește pe tinerii care […]
Andreea Ysabela Truțescu