Un senator USR vă întreabă dacă vreți să închiriați un teren pe faleza din Mangalia cu 350 de dolari pe an

Ați vrea să plătiți 350 de dolari pe an pentru un teren de 1.900 metri pătrați, în centrul Mangaliei, exact pe faleză? Asta înseamnă cam 135 de lei pe lună.

Întrebarea este adresată de senatorul USR Remus Negoi pe pagina sa de socializare. Tot el vă spune că nu o să aveți norocul ăsta.

„Doar dacă erați finul fostului primar Iorguş şi primeați terenul în concesiune. Şi dacâ primeați, în 1996, acel teren de la primarul Iorguş. Protejat de actualul primar invizibil al Mangaliei (care nu participă la nicio şedință sau dezbatere), Radu Cristian.

Dezvoltarea imobiliară haotică pe faleza din Mangalia este susţinută de Primărie, care ţine secret dosarul unor construcţii care se ridică la nici 20 metri de luciul apei.

Lucrările la aceste construcţii continuă, iar Primăria Mangalia caută motive să nu ne pună la dispoziţie toate documentele privind autorizaţiile şi avizele pentru acest şantier.”, a afirmat senatorul.

Remus Negoi a fost la faţa locului în noiembrie anul trecut şi, ulterior, a înaintat solicitări către mai multe instituții care trebuiau să elibereze autorizaţii, inclusiv către Primăria Mangalia. În răspunsul de la Direcţia Urbanism nu am primit niciun fel de informaţii, dar i s-a transmis, „în bătaie de joc”, faptul că poate veni la sediul Primăriei pentru soluţionarea cererii.

„Am mers la Primăria Mangalia, unde nu ni s-a pus la dispoziţie tot dosarul, sub pretextul că trebuie făcută solicitare pentru fiecare document în parte. Vom face şi alte solicitări pentru a lămuri situația pentru că nu este normal ca o astfel de construcţie să se ridice atât de aproape de plajă. În plus, Agenţia pentru protecţia mediului ne-a transmis că nu a fost eliberat niciun aviz de mediu pentru acest şantier.

Am fost din nou şi pe faleza din centrul Mangaliei şi am constatat că lucrările continuă, deşi chiar pe panoul care trebuie să informeze despre ce se întâmplă pe şantier scrie că lucrările sunt executate fără autorizaţie de construire.

Nu ne vom opri aici pentru că haosul urbanistic trebuie să înceteze, iar legea trebuie respectată.”, a mai spus Remus Negoi.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Chipsuri de legume eco retrase de la comercializare pentru că sunt periculoase pentru oameni

sâm mart. 4 , 2023
Două loturi de chipsuri de legume eco au fost retrase de la vânzare, iar clienţii care au cumpărat aceste produse sunt sfătuite să nu le consume, din cauza depăşirii valorii admise pentru acrilamidă, o substanţă dăunătoare pentru om. Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că furnizorul […]

V-ar putea interesa și: