Un service din Constanța a luat foc. 15 mașini afectate

Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la un service auto situat în Constanța, pe strada Gheorghe Haneș la numărul 47B.

Pompierii au reușit să stingă focul în circa o oră.

„În interiorul halei se aflau 15 autoturisme. În urma incendiului un autoturism a ars în totalitate, iar celelalte 14 afectate de temperatură și fum.”, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

Hala avea o suprafață de aproximativ 1000 mp. Au fost afectați 650 mp din zona unde își desfășoară activitatea service-ul auto.

Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric la autoturismul care a ars în totalitate.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tomis Nord, fără apă caldă și căldură

joi nov. 24 , 2022
Termoficare Constanța SRL a anunțat că, din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe aleea Zmeurei bl. FT1 sc. B , nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, în zona Tomis Nord. Echipele de intervenție ale societății au […]
calorifer

V-ar putea interesa și: