Un șofer a lovit un biciclist, în fața CERONAV

Un accident rutier fără urmări grave a avut loc în această dimineață pe strada Baba Novac, la intrarea în sediul CERONAV.

Un șofer care a făcut stânga pentru a intra în curtea interioară a acroșat un biciclist. În urma impactului, acesta a căzut pe asfalt.

Biciclistul nu purta echipament de protecție. Ambulanța nu a fost solicitată să intervină.

La ora producerii accidentului, pe strada Baba Novac se circula, ca în fiecare dimineață, bară la bară.

Accesul în interiorul CERONAV este interzis, cu excepția autovehiculelor unității.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astăzi, 14 NOIEMBRIE, intrare GRATUITĂ la CMSN. Trei reprezentanții la DELFINARIU, spectacol ecvestru la MICROREZERVAȚIE

mie nov. 14 , 2018
Astăzi, 14 noiembrie 2018 este o zi cu o semnificație deosebită pentru constănțeni. Se celebrează 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România. Cu această ocazie astăzi, 14 noiembrie, în instituțiile din subordinea Consiliului Județean Constanța accesul va fi gratuit. Astfel, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, respectiv […]

V-ar putea interesa și: