Un șofer al RATC a fost agresat de un grup de tineri. Și-a pierdut cunoștința

Un șofer al RATC a fost agresat de un grup de tineri, a anunțat Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

Conducătorul autobuzului CT-10-EXD de pe linia 2-43 a fost lovit în această seară de un grup de tineri pe bulevardul 1 Mai colț cu strada Plopilor.

Bărbatul, care se afla în timpul serviciului, și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență la spital.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a deschis o anchetă pentru prinderea făptașilor.

„Facem un apel către toți cei care au informații ce pot ajuta la identificarea agresorilor să sune de îndată la numărul de telefon 0241/694.960.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

COMPLETARE ora 21.33:

Autobuzele sunt dotate cu sisteme de supraveghere.

Reamintim că, pe 1 februarie 2019, mai mulți indivizi au aruncat cu pietre în autobuz, un călător a fost nimerit în cap. Pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din noile autobuze se vede un grup de 6 indivizi aflați pe trotuar, care nu aveau mai mult de 18 ani, potrivit șoferului de autobuz. Acesta a încetinit pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește în plin pe unul dintre călători. Conducătorul auto oprește imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă. Detalii AICI.

Sursă video: Primăria Constanța

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța a mințit în cazul șoferului RATC agresat, potrivit Poliției

Fri Mar 22 , 2019
Răsturnare de situație în cazul șoferului RATC despre care Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a a fost agresat. Reprezentanții primăriei au spus că șoferul autobuzului CT-10-EXD de pe linia 2-43 a fost lovit în această seară de un grup de tineri pe bulevardul 1 Mai colț […]