Un șofer blochează, nepăsător, o Ambulanță aflată în misiune VIDEO

Să acorzi prioritate unei ambulanțe aflate în misiune nu este numai o chestiune de bun simț, este o obligație legală.

Cu toate aceste, mulți șoferi nu se sinchisesc atunci când trebuie să facă acest lucru.

Cu o astfel de situația s-a confruntat un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. Unul dintre angajații SAJ a filmat episodul și l-a explicat.

 

„Regret doar că nu m-am “trezit” să îl filmez pe “dnl” cu câteva momente mai devreme pentru a înțelege mai bine situația de fapt… Cu un tupeu mizerabil, acest individ, după ce ne-a tăiat fața de pe o bandă pe cealaltă fără să țină cont de faptul că autospeciala SAJ se afla in misiune, ne-a blocat la propriu banda de circulație nu înainte de a ne indica cu mâna pe geam că “i se rupe” de faptul că “cerșim” prioritate de trecere… Repet… ne aflam in misiune cu semnale luminoase și acustice in funcțiune…. Ca acest domn…sunt zeci poate sute (și nu exagerez) de șoferi zilnic in trafic… pentru care ambulanța nu reprezintă nimic mai mult decât o mașină oarecare… Nu contează că liniile 112 sunt supraîncărcate cu solicitări care de fooooarte multe ori sunt in așteptare și pentru ca (dar nu numai) genul acesta de șoferi îngreunează la propriu accesul in trafic echipajelor de salvare !!! Dacă pentru participanții la traficul rutier viața ar avea cu adevărat prioritate, cu siguranța s-ar mai scurta și timpii de ajungere la solicitări… In profesia noastră ,o secundă contează înfiorător de mult… Nu îți doresc dragă CT-26-CXL decât atât: sa fii sănătos tu și cei dragi tie și sa nu ai vreodată nevoie de un echipaj mobil de urgenta !! Sau poate ți-ar fi de ajutor o solicitare catre noi…probabil doar atunci vei înțelege cât este de important sa oferi prioritate ambulanței in trafic …Nu ne faci NOUĂ vreo favoare , participi indirect la salvarea unei vieți omenești …jmechere !!”

Sursă video: https://www.facebook.com/antemir.daniela/videos/2060283610672944/


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carnavalul copiilor la Eforie Aqua Park

mie aug. 22 , 2018
După o vară plină de distracţie, surprize, relaxare, dans şi adrenalină pe tobogane, Eforie Aqua Park organizează vineri, 24 august 2018, super petrecerea „Carnavalul copiilor”.
Eforie Aqua Park 3

V-ar putea interesa și: