Un șofer care consumase droguri, implicat într-un accident rutier. O fetiță de doi ani a fost rănită

Aparat pentru depistarea consumatorilor de droguri. Foto: arhivă CT100.ro

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în cartierul Compozitorilor din Constanța, pe strada Hariclea Darclee, dinspre strada Nicolae Kirculescu către strada Rapsodiei, la intersecția cu strada Constantin Bobescu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un bărbat de 20 de ani și o femeie de 34 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei de 2 ani pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Șoferul era drogat.

„În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru methamphetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologie în vederea stabilirii substanțelor din sânge.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rompetrol a publicat raportul de sustenabilitate: Nivelul taxelor plătite în 2021 la bugetul de stat al României depășește 1,7 miliarde dolari

Wed Jun 29 , 2022
Rompetrol a publicat a opta ediție a raportului de sustenabilitate, pregătit confirm standardelor de raportare internaționale și comunică performanța de mediu, socială, de guvernanță corporativă și piață a Grupului pentru anul 2021; raportul este auditat de o firmă externă. „2021 a continuat să fie definit de provocări și schimbări, în […]
Rafinaria Petromidia