Un șofer care nu avea RCA valabil, cercetat penal pentru că a încercat să dea mită unui polițist: i-a pus o mie de lei în torpedou

La data de 16 august a.c., în jurul orei 12.30, un polițist din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în stația C.F. Constanța.

Acesta a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, condus de un bărbat, iar din declarația verbală a acestuia, polițistul a constatat faptul că bărbatul în cauză nu deținea documentele autoturismului asupra sa.

În urma verificărilor în bazele de date a rezultat că polița de asigurare obligatorie este expirată din luna ianuarie a anului 2022, faptă care atrage o sancțiune contravențională, precum și reținerea certificatului, respectiv a plăcuțelor de înmatriculare.

„În timpul completării procesului verbal de contravenție, conducătorul auto s-a deplasat la autospeciala de poliție, fără ca polițistul să știe, punând în torpedou suma de 1.000 de lei. Ulterior, bărbatul i-a solicitat agentului de poliție să îi aplice un avertisment sau să considere că nu a văzut nimic.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Agentul de poliție a anunțat imediat eșalonul superior, ulterior fiind contactat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vineri începe festivalul „Enisala - unitate la cetate”. Programul complet

Thu Aug 18 , 2022
Cel mai așteptat festival organizat de Consiliul Județean Tulcea începe vineri, 19 august 2022, la ora 18.00. Vor cânta Voltaj, Cargo, Vunk, Ovidiu Lipan Țăndărică, Luminița Anghel, Ionuț Galani, Millenium, Provincialii și mulți alții. Veți avea parte de spectaculoase focuri de artificii, dar și de un senzațional show de lasere. […]