Un șofer conducea cu 197 de km/oră

La data de 2 martie, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră, precum și ai formațiunilor rutiere, au desfășurat o amplă acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza întregului județ, aparatele de măsurare a vitezei fiind amplasate pe principalele drumuri naționale și județene.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale, dintre care 113 pentru nerespectarea limitei legale de viteză pe tronsonul de drum respectiv.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 134.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 23 de permise de conducere, dintre care 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru neacordare de prioritate pietonilor, trei pentru circulație pe contrasens și unul pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

Exemple:

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 14.55, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, aparatul radar înregistrând viteza de 197 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, aparatul radar înregistrând viteza de 137 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, scopul acestora fiind acela de a asigura siguranța tutror participanților la trafic.

Completare. Limita de viteză în cazul șoferului surprins cu 197 km/ora este de 100 km/ ora, nu de 50, cum a anunțat inițial IPJ Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii au prins un membru al grupării care dezumflă roțile SUV-urilor. Are 16 ani

Dum mart. 3 , 2024
La data de 2 martie, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au depistat, pe strada Mihai Eminescu, o persoană cu un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea și identificarea acesteia, stabilindu-se că este vorba de un minor, de 16 ani. „Cu ocazia […]

V-ar putea interesa și: