Un șofer cu permisul suspendat conducea cu 187 km/oră pe autostrada A2 și îi făcea flash-uri șoferului din față

autostrada a 2 constanta bucuresti

Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au depistat un bărbat, care circula pe Autostrada A2, la km 139, cu viteza de 187 km/h.

Polițiștii spun că bărbatul „a adoptat un comportament agresiv față de autovehiculul care circula în fața sa, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga, în mod nejustificat, conducătorul auto din fața sa să elibereze banda de circulație.”

Bărbatul a fost oprit de polițiști și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.885 de lei, precum și măsura complementară de reținere, în vederea suspendării, a permisului de conducere pentru 120 de zile (90 de zile pentru depășirea limitei de viteză și 30 de zile pentru conducere agresivă).

„De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Şoferul le-a povestit poliţiştilor că mergea la atestare la aeroportul din Tuzla și că este pilot de avion.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mihaela Munteanu, de la Clubul Sportiv Medgidia, pe podium la Maratonul de Înot din Marea Neagră

Sun Aug 21 , 2022
Mihaela Munteanu, legitimată la Clubul Sportiv Medgidia, a reușit să termine pe locul al treilea Maratonul de Înot din Marea Neagră, la categoria 14-19 ani. A fost a XI-a ediție a competiție, organizată pe plaja Zoom din Constanța. Mihaela a mai participat și în anii trecuți, reprezentând de fiecare dată […]
Mihaela Munteanu, de la Clubul Sportiv Medgidia, pe podium la Maratonul de Înot din Marea Neagră

V-ar putea interesa și: