Un șofer de 68 de ani a lovit două mașini parcate

Un șofer de 68 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit două mașini parcate.

Polițiștii spun că astăzi, 10 aprilie, la ora 11.43 un bărbat a condus un autoturism pe strada I.L.Caragiale din Constanța, dinspre bulevardul Alexandu Lăpuşneanu către strada Dezrobirii iar la un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta şi a intrat în coliziune cu două autoturisme, care erau oprite.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a șoferului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se pregătesc autoritățile sanitare pentru sărbătorile pascale

mie apr. 10 , 2019
În scopul prevenirii apariţiei unor episoade de toxiinfecţii alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice, Sărbătorilor Pascale Ortodoxe și zilei de 1 Mai când se comercializează o cantitate mai mare de produse alimentare, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa va dispune măsuri specifice de monitorizare, supraveghere şi control sanitar […]

V-ar putea interesa și: