Un șofer de 83 de ani a lovit un biciclist, nu a oprit, apoi a accidentat mortal doi pietoni

Doi pietoni au fost accidentaţi mortal sâmbătă seara, în Argeş, de un şofer în vârstă de 83 de ani, care anterior lovise un biciclist şi părăsise locul accidentului. Bărbatul l-a acroşat pe biciclist în municipiul Curtea de Argeş, potrivit IPJ Argeş.

„Un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeş, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcţia Curtea de Argeş spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroşat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din acelaşi municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l uşor”, precizează IPJ Argeș.

Ulterior, şoferul a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

„La scurt timp, acelaşi conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, pe DN 7C. Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, mai transmite IPJ Argeş.

„După administrarea de probatoriu, bărbatul de 83 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie, să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis, duminică, IPJ Argeş.  
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Care este greutatea ideală în funcție de înălțime

Dum nov. 27 , 2022
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a oferit explicații în ceea ce privește greutatea ideală a unei persoane. Potrivit instituției, indicele de masă corporală ideal este cel cuprins între valorile 18,5 și 24,9, iar acesta se calculează prin împărțirea greutății tale corporale (kg) la pătratul înălțimii tale (în metri). Pentru a […]

V-ar putea interesa și: