Un șofer din Constanța a fost amendat cu 13.450 de lei în Galați

Poliţiştii din Galați au oprit vineri, în trafic, pe DN 25, în comuna Tudor Vladimirescu, un ansamblu auto format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Constanţa. Acesta fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h. După verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul nu purta centura de siguranţă şi autovehiculul prezenta avarii pentru care nu exista autorizaţie de reparaţii, potrivit adevarul.ro.

„La controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deţinut de conducătorul auto s-a constatat faptul că acesta se află în repaus, iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate”, a anunţat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Pentru toate încălcările prevederilor legislative constatate de poliţişti, şoferul din Cosntanţa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 13.450 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Câte cazuri de covid sunt în localitățile din județul Constanța

sâm mart. 12 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat câte cazuri de covid sunt în localitățile din județ, sâmbătă, 12 martie. Se remarcă o scădere a incidenței față de ziua precedentă. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,12 martie CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,11 martie CAZURI CONFIRMATE MUNICIPIUL CONSTANŢA 5.31 5.76 1637 MUNICIPIUL MANGALIA 3.29 3.64 […]

V-ar putea interesa și: