Un șofer neatent a intrat în plin într-o ambulanță FOTO

accident ambulanta
Ambulanța a fost avariată în urma accidentului

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 20.44, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a condus un autoturism pe strada Theodor Burada, acesta pătrunzând în intersecția cu bulevardul I.C.Bratianu pe culoarea verde a semaforului, fără a acorda prioritate de trecere unei ambulanțe care era condusă de un bărbat, de 49 de ani.

Ambulanța se deplasa pe bulevardul I.C.Brătianu, aflandu-se în misiune, cu semnalele sonore si luminoase în funcțiune.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din autoturism.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât costă intrarea la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și ce puteți vizita

Dum mai 27 , 2018
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța și-a modificat programul de reprezentațiilor, începând din data de 21 mai 2018. Astfel, Delfinariul are spectacole la orele 11:00, 14:00, 17:00. Este posibilă o suplimentare la ora 19:00 în lunile iunie, iulie și august (dacă se impune). Leii de mare vor avea […]

V-ar putea interesa și: