Un șofer s-a spânzurat în Portul Constanța

Un șofer de autocamion s-a spânzurat în Portul Constanța.

Martorul care a văzut trupul atârnând a sunat la 112. Pompierii constănțeni intervenit pentru a recupera trupul spânzurat de bena la ora 6 dimineața, pentru degajarea unei persoane spânzurate de bena autovehiculului, la o înălțime de aproximativ 6-7 metri. Acesta se afla în parcarea interioară a porții de acces nr. 7 Port Constanța și este înmatriculat în Călărași.

La fața locului au intervenit și cadrele medicale de la Ambulanță. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Bărbatul de 28 de ani.

Șoferul fusese oprit de către polițiștii Gărzii de Coastă cu câteva ore mai devreme, care au descoperit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„În data de 04.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.
Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.
În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.
Ulterior, lucrătorii noștri aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului, și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.
La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Polițiștii din cadrul S.P.T.M. continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.