Un sportiv constănțean a murit la numai 39 de ani

Lumea voleiului este din nou în doliu! Federația Română a anunțat cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș.

A fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.

„Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale.

Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!”, a transmis Federația Română de Volei.

Foto: Facebook/ Federația Română de Volei

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Electronice, parfumuri și mașinuțe susceptibile a fi contrafăcute, de peste 8 milioane lei, depistate în Portul Constanța

Fri Sep 23 , 2022
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, în două containere sosite din China, 33.565 articole electronice, 160 mașinuțe și 6.720 produse de […]