Un stâlp de iluminat public din Constanța, PERICOL public

Stâlpul de pe bd. Mamaia arată ca după bombardament

Un stâlp de iluminat public din municipiul Constanța a ajuns un adevărat pericol public.

Stâlpul arată așa cum vedeți în aceste imagini. O bună bucată din el lipsește cu desăvârșire, iar în unele locuri se pare că s-au aplicat coliere ca să împiedice căderea altor bucăți. Pe el stau însă atârnate zeci de cabluri.

Stâlpul se află pe bulevardul Mamaia, în dreptul hotelului Cora. La un cutremur de mici dimensiuni sau în cazul în care este lovit de o mașină, cel mai probabil acesta va cădea ca o frunză, riscând să producă pagube importante.

stalp constanta

Nu ar fi prima dată când un stâlp se prăbușește în Constanța. S-a întâmplat chiar luna aceasta, în martie, pe strada Ștefan cel Mare. Detalii AICI..

Vă reamintim că în orașul nostru un om a fost omorât după ce o bucată din gardul Cimitirului Central s-a prăbușit peste el. Cercetarea penală nu a scos la iveală niciun vinovat. Probabil că mortul a fost de vină pentru că mergea pe trotuar în momentul în care gardul s-a hotărât să cadă.

Solicităm instituțiilor responsabile să intervină de urgență pentru a înlocui stâlpul, prevenind astfel o posibilă tragedie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajații Polaris au ecologizat o zonă din Poarta 6

mar mai 29 , 2018
Angajatii Polaris M Holding, impreuna cu agenti ai Politiei Locale Constanta au desfasurat o actiune comuna, in zona Poarta 6, pe strada Zefirului, in urma careia au fost confiscate peste 300 de kg de PET-uri. Politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează atât din oficiu cât și […]
polaris

V-ar putea interesa și: