Un student din Constanța, medaliat cu aur la Campionatul Național Universitar de Judo

Alexandru Matei, reprezentantul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Universitar de Judo, informează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății.

La evenimentul sportiv, aflat la cea de-a 51-a ediție, care a avut loc în perioada 15-16.04.2022, la Sibiu, au participat peste 80 de studenți din 11 centre universitare: Sibiu, București, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Pitești, Oradea, Constanța, Timișoara, Craiova și Alba-Iulia.

„Alexandru Matei, student în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UOC Constanța, programul de studii Sport și Performanță Motrică şi a concurat pentru categoria 60 kg la cea de-a 51-a ediţie a Campionatului Național Universitar de Judo, organizată la  Sibiu în perioada 15-16 aprilie a. c, unde a cucerit aurul fără emoții pentru susținători și echipa tehnică. Conform Revistei FEFS Constanța, în urmă cu doar câteva săptămâni, sportivul legitimat la C.S. Dinamo a câștigat titlul de Campion Național la categoriile de vârstă U23, U21 dar și medalia de bronz la Cupa Europeană de Juniori de la Atena”, precizează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Toate centrele de vaccinare împotriva covid se închid la 1 iulie

Tue Apr 19 , 2022
Secretarul de stat Andrei Baciu anunţă, marţi, într-o postare pe Facebook, că pe 1 iulie va intra în vigoare noua politică de vaccinare împotriva COVID-19: vaccinarea doar la medicii de familie. Între timp, perioada de tranziţie de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului […]