Un tânăr biciclist a fost accidentat extrem de grav. Intervine elicopterul SMURD

smurd

Un tânăr biciclist a implicat într-un accident rutier extrem de grav, sâmbătă dimineață.

S-a întâmplat în localitatea Tariverde.

Intervin o ambulanță, dar și elicopterul SMURD.

Medicii de la Ambulanță spun că victima are 17 ani. Este inconștien, are traume de membru inferior, dar și cranio cerebrale.

Este transportat la Spitelul Județean Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu mai cumpărați alimente cu sacii, recomandă ANPC și marile magazine

sâm mart. 12 , 2022
Ca urmare a unei discuții purtate, în cursul acestei dimineți, de către președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, cu reprezentanții la vârf ai Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), în contextul aglomerărilor de cumpărători, înregistrate, recent, în magazine, în urma unei FALSE alarme propagate online, suntem […]

V-ar putea interesa și: