Un tânăr de 28 de ani a murit pe șantierul Damen din Mangalia

Astăzi, 20.07.2021, în jurul orei 13:00, pe platforma industrială a DAMEN SHIPYARDS MANGALIA S.A. a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat al uneia dintre firmele subcontractoare ale șantierului, au anunțat reprezentanții DAMEN.

„În ciuda intervenției prompte și a eforturilor depuse de echipele de salvare, bărbatul în vârstă de 28 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare.”, au transmis aceștia.

Tânărul era electrician. S-a curentat în timp ce muncea.

Împrejurările și cauzele producerii acestui eveniment sunt cercetate de reprezentanții autorităților de resort, ancheta fiind la acest moment în plină desfășurare.

DAMEN SHIPYARDS MANGALIA S.A își exprimă sincerele condoleanțe și garantează că va lua toate măsurile necesare pentru sprijinirea familiei bărbatului care, din păcate, a decedat în urma evenimentului.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Antreprenorii nu scapă de declarația de beneficiar real

mar iul. 20 , 2021
Anul acesta a fost reintrodusă declarația de beneficiar real, pe care trebuie să o depună cei care dețin firme. Din păcate, Uniunea Europeană solicită ca anul acesta companiile românești să depună declarația de beneficiar real, astfel încât registrul central să fie complet, a anunțat ministrl Claudiu Năsui, ministrul Economiei (foto). […]
claudiu nasui

V-ar putea interesa și: